28-08-13

De vrienden van Lerno!

Zaterdag  komen hun geesten terug ,de oud bestuursleden Van Laere ,Van Acker, Savignak , Haentjens ,verenigd rond meester lerno zullen zij het toernooi terug volgen.Helaas is hun schare volgelingen dit jaar terug aan gegroeid met enkele overleden bridge leden van het afgelopen werkjaar.

Met blijde herinneringen denken wij terug aan Magda secretin,

waar het allemaal begon!

waar het allemaal begon.jpgAan geschiedenis denkt men via anker punten .Een monument een gebouw ,een gedenk teken.Voor Lokeren is het lerno toernooi ,jaarlijks zo een anker punt. De groep die het allemaal heeft mee gemaakt wordt steeds kleiner .Voor de nieuwere generatie ,die zeer talrijk is ,kan zo een evenement ,de interresse naar het verleden van de club misschien opwekken.

Want het is nogal uniek , dat iemand op zijn sterfbed in zijn testament laat opnemen dat zijn toernooi ook na zijn dood zal gedoteerd worden door de nabestaanden voor een beperkte loop tijd .Hugo en Annie hebben ondertussen ter ere van hun vader en schoonvader ,deze bijzondere traditie verder gezet.

Het lerno toernooi bedankt ,meteen ook de andere niet onbelangrijke sponsors met name de lokaal houders Inge en David .Zij betalen de huur gelden van de zaal (Ook toen het met de club minder goed ging ,maar wie denkt daar nog aan). 

Het unieke concept ,de passie van wijlen lerno en zijn grote schare vrienden maakt  dat dit toernooi zo mooi is om te winnen.

Ik verontschuldig mij bij Hugo enAnnie ,ik kan er niet bij zijn ,en ik heb spijt (geen geschikte partner gevonden).


 

 

 

 

20:08 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.