30-12-12

CLOSE AT THE BOOKS

Hubble moet op zoek naar een nieuwe focus.De website van bridge club lokeren heeft uiteindelijk de juiste mensen gevonden .Het grootste deel van de tags verschuift dus naar de website .Geografie,kampioenschappen ,de archivari enz.

Tweeduizend dertien zit in de startblokken na zes jaar ononderbroken bloggen over de club ,komt er sleet op het rader werkje.Staren naar een wit blad en er niets op krijgen.De schrik van iedereen die schrijft .

Was er in het begin met "denksport lokeren" nog een duidelijke doelstelling.De dreiging voor de denksporters "schaak ,bridge,en ook de "quiz me quickers"om zonder lokaal te vallen was accuut aanwezig.Van de samenwerkingof poging tot,  is met het wegvallen van de grote stadsplannen niets in huis gekomen.Of toch iets ,ik heb terug kontakt met mijn oud turnleraar Gaspard!.

Toen kwam hubble om de kloof met de in aantocht zijnde flashy website te overbruggen.Na nieuwjaar krijgen een aantal bestuursleden meer tijd ,het verdiende rust pensioen.Dus de digitalisering zal eindelijk op punt komen te staan. 

Het wordt dus zoeken voor hubble ,....   als schrijvend brein moet ik in 2013 prive nogal wat knopen doorhakken . Het voorjaar dient zich aan als een periode low bridge. Met andere woorden  ,hubble staat over te nemen ! Kostprijs  !.; Schrijven met hart en ziel ,met de beste bedoelingen voor club en gemeenschap.Voorwaarden alles gratis ,uit respect voor de vele hardwerkende voorgangers  die ons club rijk is.

Is dit nu het laatste artikel??  "maybe the last time "  wel i dont now..  maar ooit komt het uur!!.


   

11:59 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Rene, spijtig dat je stopt met schrijven. Het was steeds een plezier om je stukjes te lezen en was door de jaren heen een wekelijkse gewoonte geworden om naar je blog te gaan.
Hartelijk dank daarvoor en ik zal de ditjes en datjes over de club missen.

Rene, ik wens je een nieuwe jaar 2013 toe
die niet te veel kopzorgen geeft.

groetjes christine

Gepost door: christine | 30-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.