21-01-13

chronische PC ziekte

Donderdag trotseerden toch een veertig tal bridgers ,de winter koude.Met tien tafels aan de slag dus.Op het einde ,geen uitslag uit de machine te krijgen!

Er waren slechts 94% van de uitslagen ,tot in het station geraakt.De oorzaak,misschien direct op ja gedrukt zonder te accepteren!.daarom nog eens een oproep, als je onvoldoende overweg kunt met de "maids".Vraag dan de bediening aan een tafel genoot.

Dit kan gemakkelijk recht gezet worden ,als je de toegangs code kent van de bedienings toestellen.Probleem is ,de bakjes zaten al netjes in de valies! mooi afgesloten? En hier zit het probleem,na het accepteren van de uitslag der laatsten deel.Verschijnt er op het scherm(display in het vlaams) einde zitting,ga na het toilet bezoek uw rekening betalen .   Als dit op het scherm verschijnt ,laat aub het bakje rustig liggen!!op de mooie tafels.Want de man in de laptop ,is de uitslagen nog aan het verwerken.   Eens de bridge maids afgesloten ,zijn alle gegevens weg.

Hadden we donderdag deze procedure toegepast,dan konden we de ontbrekende uitslagen ,nog eens opnieuw accepteren.

De laatste maanden zijn al verschillende uitslagen onvolledig ,tot stand gekomen en aanvaardt.(staat die t nu goed of moet ze weg)Samen met Maria heb ik de uitslag op basis van 94% van de giften .Er toch netjes uit gekregen.Er is  protest (waarschijnlijk stonden de juiste mensen niet vooraan) op deze uitslag.Het bestuur moet deze week beslissen !

Ps; van de redactie!Dit is het laatste bericht op hubble over de messer bridge story in lokeren! 

messerbridge.jpgbrainboost-hd.jpg

 

06:00 Gepost door rene naessens in .BRIDGE CLUB LOKEREN, Web | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Dag René,

Gelukkig zijn er nog leden die OPLOSSINGEN zoeken ivm te memmen :
1) ivm de messerbridge : ik was ten tijde van de 'snelle aankoop', TEGENSTANDER om deze toestelletjes te laten leveren, ZONDER dat een paar leden van de club hiervoor cursus zouden hebben gevolgd in Antwerpen. Deze optie was een échte troef om ons uit te nodigen, voor de aangekondigde diverse lessen in Antwerpen. Het resultaat is gekend : NIEMAND van de ervaren spelers werd uitgenodigd.
Peter heeft écht zijn best gedaan, en er veel tijd ingestoken om het programma zelf wat onder de knie te krijgen. Hij heeft mij en Frans op een avond uitgenodigd , teneinde ons de belangrijkste gebruikstoepassingen aan te leren , waarvoor dank natuurlijk. Wegens drukke beroepsbezigheden heb ik niet de tijd gehad, om dit programma zélf onder de knie te krijgen (ik ben ook pc-specialist en Frans ook niet).

Soit:Maria en ikzelf mogen naar Waregem komen op 26 dezer, om een gedetailleerde uitleg over Messerbridge onder te knie te krijgen (van 14 tot 19u :moet toch niet zo eenvoudig zijn....).
De bedoeling is : als wij het goed onder de knie hebben, gaan we zelf onze kennis doorgeven aan nog geïnteresseersen van de club. Dit sneeuwbaleffect moet ervoor zorgen, dat alle belangstellenden kennis kunnen krijgen van dit programma !

2)Arbitrage : de VBL organiseert een cursus tornooileider (organisatie en reglementen). Er heeft zich NIEMAND van de club ingeschreven. Toch moet ik regelmatig ervaren, dat spelers a. de reglementen in pacht hebben ZONDER enige cursus gevolgd te hebben;
b. in discussie gaan met de tornooileider over genomen beslissingen ZONDER enige vorm van cursus te hebben gevolgd;

Mijn vraag is dan simpel : willen de spelers wel weten hoe het bridge-spel eigenlijk dient gespeeld te worden? Indien niet, laat ze dan nederig zijn en zich steeds bij de beslissing van de tornooileiding neerleggen (hetzij door Frans, hetzij door mezelf).
Mijn oproep aan de lesgevers is derhalve : las ook een GRATIS deel in, dat handelt over de reglementen aub !

Ik zal aan de nieuwe cursus (alhoewel ik hem gevolgd heb met succes enige jaren terug) NOGMAALS DEELNEMEN, en er mij nu in verdiepen... Een WARME OPROEP : er kunnen altijd mensen met mij meerijden naar Antwerpen !! De meeste lessen worden gegeven door Paul Meerbergen : een schitterend leraar (maar je moet wel de gegeven lessen bijhouden en instuderen).


Tot donderdag ,

Pierre

Gepost door: pierre | 21-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.