30-06-13

Iets over Bridge district!

Maar  eerst  dit ,gelezen op de website Jbridge   https://sites.google.com/site/jeugdbridgebelgie/home 

 Open Europese kampioenschappen Oostende Geplaatst 26 jun. 2013 03:41 door Bert Geens [ 26 jun. 2013 03:59 bijgewerkt ]

Het open Europees kampioenschap wordt in Oostende georganiseerd van 15 tot 29 juni. Tijdens het middelste weekend zijn de kwalificatiewedstrijden van de open teams gespeeld. Een Belgisch jeugdteam oefende er voor de junior Europees kampioenschap dat over 3 weken in Wroclaw, Polen wordt georganiseerd. Ze deden het zeer degelijk met een gemiddelde van bijna 8.4 op 20 op het einde van de kwalificatie (10 matchen van 10 bordjes) in een sterk veld met vele teams van wereldklasse. Mooi gedaan van Jens-Robert & Sam-Wouter.
 
Er was één Belgisch team dat zich voor de laatste 16 kwalificeerde met een 4de plaats in de round-robin. Ook al waren ze zeer teleurgesteld om net niet de kwart finales te halen, toch een dikke proficiat aan Jean-Pierre Lafourcade-Zvi Engel & Philippe Coenraets-Steven De Donder. Het wordt gezegd dat ze het eerste Belgische team zijn dat ooit bij de laatste 16 geraakte op open Europese kampioenschappen voor de open teams. Ook onze Senioren geraakten alweer voorbij de kwalificatieronde, we wensen hen veel succes in Bali op de wereldkampioenschappen!
 
Momenteel probeert één van onze junioren, Sam Bahbout zich te kwalificeren voor de open paren finale. Hij speelt met Zvi Engel.
Voor de uitslagen ,ga naar de link hierboven
 
Zaterdag  gisteren, District toernooi  in Beveren. Bij de naam alleen al "officieel district toernooi" dan denk je ,als alle besturen van de verschillende clubs komen ,dan heb je een pak tafels in uw zaal.Na goed speuren vondt ik toch twee voorzitters,van lokeren en mercator .
De voorzitter had tien minuten nodig om verontschuldigingen voor te lezen van Bornem ,puurs ,waasmunster, stniklaas, moerbeke,.....
 
Waarom niet een klassement maken ,op basis van  de District toernooien .Als iedere club één officieel toernooi organiseert ,dat mee teld voor  een districts kampioenschap. Zou de interesse  dan niet groter worden.
 
Als de clubs  ,hun uitslagen niet verstoppen.Gaat hubble in 2014  een  ranking maken .
 
De festivals van populaire muziek zijn op volle toeren.
Wie houd van lange gitaar solo's .Deze kruipt in uw lijf.


 Neil Young  is een canadees met indiaans  (cheynne) bloed in de aderen .Hij is naast muzikant  ,een literair dichter. En wordt beschouwd als één van de grootste kunstenaars van de 20é eeuw.  Hij is nu 72  en komt naar belgie .Een kaartje kost een klein maandloon en bijna alleen te verkrijgen via de officiele fanclubs.

11:47 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.