04-07-13

Mag ik het zeggen.......NEEN Verdorie

Komt regelmatig voor ,bij een beginnend partner ship.De partner open  2 harten ,en u allerteert  ,en geeft uitleg ,sterk in harten.  Waarop partner reageert ,wij spelen zwakke twee !! toch !!partner.

Wel  dit mag niet. Een verkeerde uitleg van een bieding ,mag niet gecorrigeerd worden .U dient te wachten tot de biedingen zijn beeindigt (3x pas) ,dan de arbiter roepen .Tijdens de biedingen mag u zelfs niets laten merken.

Nog straffer ,als u tegenspeler bent ,dient u te wachten tot NA! de dertiende slag.Als  u leider of dummy bent ,moet u de arbiter roepen voor dat de tegenpartij ,de uikomst kaart toont.

Uitzondering ! Als u zelf. ontdekt dat u een verkeerde uitleg gaf,dan roept u best de arbiter onmiddelijk .

Meer uitleg  op volgende link  http://wikkenenwegen.com/arbiter/spelregel1.html



19:06 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.