17-10-13

YOU GOT TALENT ?

Tegen woordig worden kinderen vrij vroeg getest ,om te zien of ze in één of andere sport  speciale talenten hebben.Vooral lichaamsbouw en spier structuur zijn doorslag gevend .Om er uiteindelijk iets van te maken ,moeten betrokkenen de sport natuurlijk graag doen ,en er voor willen leven.

Minder talent, kan voor een stukje gecompenseert worden door ,wilskracht en door gedreven trainen.Met de nadruk op een ..stukje.In de studies is het niet anders .De grootte talenten ,studeren relatief weinig ,ook hier kunnen de mindere begaafden (IQ) voor een stukje bijkomen ,door ontzettend hard te studeren.

Hoever  geraak je in bridge? We doen de Rene test. 

-Zoek drie kaart vrienden.

-Geef ieder dertien kaarten .

-Speel  om ter meest slagen ,er is geen troef kleur en links van de deler mag starten.

-Wanneer er zes rondjes(is vierentwintig) kaarten gespeeld zijn ,worden de kaarten neer gelegd.

-Ieder schrijft nu op welke kaarten gespeeld zijn.

-De gespeelde kaarten moeten nu gesitueerd worden ,begin al met uw eigen gespeelde kaarten.

En hoe bracht je het er vanaf,,??  Je hebt alles juist ,proficiat u heeft talent.

Je weet slechts de helft ,maar wel de eigen kaarten allemaal.U kan nog beteren door gerichte oefeningen in het kort geheugen te doen.

U heeft slechts weet van 5 kaarten of minder,..tja ..Als u een moedige vrouw of man bent,maak die oefening dagelijks en zie of je verbeterd.

Want de uiteindelijke bedoeling is ,dat je het hele spel ,dit zijn tweeenvijftig kaarten ,kan onthouden en situeren per hand.

En dat alles  vier uur na elkaar, en dan moeten we nog leren bieden en analyses maken ,in het spel en dat  op zeven minuten per spel ronde!

Zeven Marcellen en vijf berry's ten spijt ,als u de eerste oefening niet oefent en onder de knie krijgt ,...wordt het ...spelen vanuit de onder buik en ..genieten van het samen zijn.


18:27 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.