05-11-13

NIEUWE NAMEN OM TE VOLGEN!

Geslaagd  tweede districts toernooi,Haloweeen in lokeren.Met twintig tafels een mooi succes.Heel wat klasse aanwezig op dit jong toernooi,naast de winnaars.Bekaert Patrick en Audenaert Rudy . Waren ook aanwezig,Mistiaen Dierik,Beukeleirs Wim,die eerst als winnaars werden uit geroepen ,maar na correcties naar de tweede plaats werden verwezen,verder Amsel Allon ,Raf Vermeiren ,Armand Audenaert ,Johan De Ridder.

Met groot vertoon dus winnaars  ,een vrij recent partnership, Audenaert Rudy en Bekaert Patrick .Na een mooi resultaat vorig jaar in het kerst toernooi in Sandeman ,wordt de lijn door getrokken .Een vijfde plaats in het eerste districts toernooi van het seizoen 2013 -2014 Kollebloem in puurs.Nu mooi eerste in het tweede districts toernooi in Lokeren. De moeite waard om de evolutie van dit koppel verder te volgen.Ze spelen competitie voor lokeren2 in liga 2B.

Oud voorzitster van Lokeren Marijke en partner frans behalen een,derde plaats .Sommigen spreken van een verrassing ,maar dit is gewoon keigoed gespeeld. 

Volgend officieel toernooi van het district is het paastoernooi van Reinaert of het lente toernooi van mercator.Afhankelijk wanneer pasen valt in 2014.

Ik zie jullie daar !


21:18 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.