10-11-13

De harde waarheid!

De herfst vakantie is voorbij,alle ploegen uit de lopende competitie hebben tijd gehad om de al dan niet gemiste competitie start te evolueren.En indien nodig en mogelijk de nodige aanpassingen tedoen ,om de weken van de harde waarheid aan te vatten.

Ik krijg geen toegang !tot de uitslagen van de nationale reeksen.Dus we leggen de focus op competitie liga .Met aandacht voor de ploegen uit district  DW .In 1B doet lokeren 1 een dikke zaak met een knappe overwinning tegen leider Waregem.Lokeren1 met vers bloed in de ploeg ,het rendeert.(en zeggen dat die persoon lokeren een paar jaar geleden ,van de bonds lijsten wilde laten schrappen het kan verkeren ).In dezelfde reeks  problemen voor Reinaert!,na een veel belovende start ,werk aan de winkel voor kapt.Oushoorn.Het wordt nog spannend in die reeks ,want ook beveren kon niet echt overtuigen tegen de laatste. In 1C geraakt beveren 3 niet echt van de grond ,maar ook hier is nog niets verloren het hangt hier dicht bij elkaar ,de leiders blijven binnen target.

In 2B krijgt het beveren van Marcel de achttien bey punten en blijft aan de leiding.Lokeren2 dit keer met kapitein Pierre aan tafel  houd de bordjes in evenwicht , tegen Sandeman.Volgende week trekt  lokeren naar Aarsele de ploeg in vorm ! Beveren  gaat uit gerust naar Roeselare "de stad van dichter Rodenbach " Vliegt den blauwvoet  voor beveren ? We zullen zien.

In 2D gaat kollebloem1 een rustig seizoen te gemoet ,kollebloem wat verweesd in 2D ! Het lot van een grens club.(district grens).Hetzelfde lot voor kollebloem2in 2E.

In liga 3 zitten ook een pak Dender waaslanders .We vinden ze op een hoopje in 3C ,hier is het dender waasland tegen 2 ploegen van "La  Gantoise royal club"Athena 1 verdedigt zich keurig.Lokeren3 met werkpaard fanny groeien jaar na jaar .Beveren zit hier in de modder .Ros beiaart  van  bridge legende herman Decuyper  ,moet het hier opnemen tegen twee teams van klein brabant ,als de zonen en dochters van graaf  Aldegonde  ,om beurten demarreren krijgt het paard van dendermonde het nog knap lastig. In liga 3C vinden we de rest van het waasland ,beveren 5  en beveren 6 maken hier het mooie weer, alhoewel Mercator 1 wordt zeker nog een zware klant voor promotie.De Bornemmers 3en 4 houden het gezellig.

rodenbach.jpg"Rodenbach" symbool van de vlaamse strijd in de 19é eeuw.

Te kijk in Roeselare!

18:00 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.