28-11-13

De eerste trends!

Ze tekenen  zich al af ,de eerste trends in ons competitie.In ere klasse ,heeft Begijntje zich herpakt van een mindere vorige competitie dag.Toch kruipt Bcob 1 op kouse voeten weg van de rest.Begijntje staat onder druk van de andere bcob 'ers.Hubert janssens en Steven Dedonder voor squeeze kruipen met vereende krachten weg van de degradatie zone.In ere klasse lijkt het lot bezegeld van de  francophone internationalen UAE.

Riviera2 met Van Overmeiren junior  ,geven geen krimp.Dit jaar nog niet verloren.In 2B blijft Sandeman in het spoor van leider pieterman .Beveren1 toch een sterk team ,geraakt niet van de grond .Is de veilige middenmoot het hoogst haalbare?

In regionale 1b blijft lokeren1 netjes uit de twee bedreigde zones (die om te stijgen en die om te dalen).De houtmuizen van Reinaert ,herstellen zich van een paar mindere  weken.Een toch wel potentieel sterk beveren2,blijft onder de verwachtingen.Even aan de boom schudden kapitein Paul!

Zo belanden we in liga 2b .Seizoens revelatie paar ,Audenaert -Bekaert  trekken lokeren2 een nivo hoger .In een reeks waar alleen stijgen telt ,doen de mannen en één vrouw volop mee voor de titel.Wordt 2014 het jaar van het grootte gelijk van kapitein Pierre ?! Komende zaterdag  een sleutel match voor de "Raepen" in en tegen Roeselare.Het beveren van beeldens marcel  ,mag eens  dik gaan winnen .Kwestie van een goede competitie start niet te  ,vergooien .

Doet u ook mee aan de top honderd allertijden ,van belgische producties..Een suggestie!


 

20:22 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.