05-12-13

Reeds Al al reeds!

Komende zaterdag  de laatste competitie dag van 2013.

In ereklasse beginnen de playoffs.De eerste vier spelen voor de titel.De anderen voor het behoud.Belangrijk iedereen start weer met nul punten.Dus de drukte die ik maakte in de eerste competitie dagen ,was eigenlijk voor niets nodig.De zwaarden worden gerecht en de speren gescherpt.want nu wordt het menens.Raf Vermeiren ,met zijn begijntjes moet het hier na nieuwjaar opnemen tegen maar liefst  drie B(C)OB 'ers teams.Als hij Raf die klus kan klaren,dan is hij voor "hubble" Den besten van Belgie.

In de andere nationale reeksen word een volledige competitie dag afgewerkt.

In regionale 1B meteen een heuse streek derby.Lokeren1 de trotse leider moet naar de muizen van "Reinaert".Beveren met Ferdy,mag naar de witloof boeren van halse!.In 2B speelt Lokeren  niet,maar schrijft wel achttien punten op het palmares.Het beveren van Marcel Beeldens en Patrick trekken naar Bugge ,om chaver  af temaken.De leider in de reeks 2B ,bekampt pas volgende week  ,Kortrijk.

Deze week herken je bridgers die van hun clubavond komen ,aan de klaas  en piet "peten" onder hun harm.Idem dito  voor de clublokalen ,klazen en pieten bij de verloren voorwerpen.

Jeanneke de café bazin roept ,Dré ge hebt uwen piet laten staan .Waarop dré zijn vrouw roept "bij wie ..bij wie...ware..

sinterklaas.jpg 

20:18 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.