12-12-13

ZIJ GAAN MET EEN GOED GEVOEL DE FEESTDAGEN IN!

Feestmaand  rustmaand althans voor de competitie spelers.Beveren heeft zich in alle reeksen goed herpakt.Desiree en de zijnen ,kunnen weer naar boven kijken.OOk kapitein Paul en zijn army bestormen de top van het klassement.Maar dan zitten we al in de liga.Marcel zit in de top drie.Het zal spannend worden in liga 2b .Met Aarsele en vooral de buren uit lokeren.

In Lokeren kunnen ze ook goed feesten .En tevreden terug kijken op de competitie 2013.Frans buyle en friends ,staan waar ze elk jaar staan deze periode ,namelijk aan top van 1B.Een glunderende kapitein Pierre staat in liga 2b op een promotie plaats!.En fanny met lokeren 3 hebben kunnen proeven van de eerste overwinningen...en of het naar nog smaakt!

In Bornem mogen ze de feestzaal  al bespreken!De neerwaartse spiraal is door broken.De Aldegonde zonen en dochters ,verdienen beter dan alleen maar liga 3.

En de rest van het waas en dender land ,doet zijn best.En kijken uit naar een beter 2014!.

Rust roest ! niet noodzakelijk ,Marc nodigt alle sportievelingen uit ,in de kelders van "St Pieter".Het "Sandeman " kersttoernooi op 2é kerstdag is een klassieker.Meet you with  the bridge top!

Winter-Scene-with-Ice-Skaters-and-Birds-Posters_i3485764_.htm


 

19:58 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.