22-12-13

Druk ..Druk..

Er is nog druk gespeeld in de competitie viertallen de twee vrije zaterdagen ,inhaal ,vooruit geschoven wedstrijden je moet maar eens surfen naar de competitie paginas  van de vbl.

De  europeese bridge wereld  richt zich deze week op Belgie. Een internationale wedstrijd ,"CHANNEL TROPHY" gaat op dit ogenblik door in Oostende.Tussen Nederland ,Frankrijk ,Engeland en Belgie. Inderdaad de kanaaal landen.Dit zijn jeugd wedstrijden .lees meer op vbl website. http://www.vbl.be

Na het toernooi  in sandeman ,(nog inschrijven !snel wezen,...)donderdag 26december, spring je vlug op de trein in Gent -st pieters en spoor je naar Knokke voor de traditionele "internationale wedstrijden " voor teams ,paren ,mixt,..etc . Hier kan je uw plaatsje zoeken tussen de top.

Ook gespeeld deze periode ,de selectie wedstrijden voor  het europees kampioenschap deze zomer in croatie.Streek genoten Raf Vermeiren en Steven De Donder ,staan met partners respectievelijk op plaatsen 4 en 5 .Maar er zijn nog twee proeven te gaan in Januari.

Op zoek naar een bridge systeem.....  http://wn.com/Category:Bridge_systems

druk.jpg

12:47 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.