12-01-14

Scherprechters!

De competitie is terug gestart,en nadert zijn ontknoping.Maandag op de receptie nog een gemotiveerde Armand Audenaert gesproken .Beveren kijkt na een slechte seizoenstart  terug naar boven.Gisteren werd pieterman2 ingeblikt met  21-9 wat Desiree en de zijnen op een derde plaats brengt.De titel wordt moeilijk ,maar een rol als scherprechter in de titel strijd zit er aan te komen.

In liga 1b Spelen de eerste vier ongeveer gelijk ,Riviera 5 met Marcel Van Overmeiren kwamen leider lokeren partij geven .Voor Marcel een halve thuis wedstrijd ,met 17-13 ook hier een evenwichtige partij.Beveren kon niet profiteren en speelde gelijk tegen sandeman .Een gemiste kans als je het mij vraagt .Volgende week kijkt Marcel in zijn beveren Paul De Clerck  in de ogen.Ook hier kan riviera 5 scherprechter spelen.De leiders gaan naar de laatste in de standen kunnen een kloof maken.

In liga 2b ,wordt het stilaan onover zichtelijk ,met een beye en wedstrijd verschuivingen ,benieuwd wie straks de kroon spant.De uitgestelde partij Lokeren tegen Beveren ,kan hier beslissend zijn.Wachten tot "lichtmis".

En gij vroeg vrijdag op de clubavond iemand aan mij!Dat moet toch pijn doen, ja zeg ik dan het heeft veel pijn gedaan .Maar leven zonder competitie is als leven zonder lief! Liefdes verdriet is uitgewerkt na drie maanden .Nu kunnen we op zoek naar een nieuwe liefde (viertal).Maar  er zal eerst moeten gescoord worden op de clubavond ,..werk aan de winkel.. 

11:45 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.