08-03-14

Complexiteit en natte dromen!

Onlangs Marc Nijs nog eens ontmoet ! Waar is de tijd van de hoogstraat.Een complex en hoogstaand bridger ,niet altijd goed begrepen en naar waarde geschat in de bridge wereld.Marc speelt en helpt en werkt waar kan in de "Royal Squeeze" .Standing volle club met illustere en gerenommeerde bridgers .De club draait volledig op zichzelf ,inclusief eigen lokaal .De natte droom van zowat  ieder ambitieus bridge voorzitter.

Alhoewel om het financieel plaatje rond te krijgen elk jaar ,is een sollied leden aantal nodig ,en hier duikt alweer de complexiteit van onze sport op.Ga het maar eens na , bridge avonden met een hoog kwalitatieve bezetting  hebben na verloop van tijd steevast te kampen met een verminderd aantal tafels. Kwestie is van kort op de bal te spelen en snel overschakelen op spelen in reeksen ,liefst drie of meer .Ook het zeer populaire namiddag bridge ,kan soelaas brengen in onze "ancient bridge world".Tot zover bent u het zeker eens met mij beste vrienden en vriendinnen, praktisch  zijn voor al die zaken vrijwillige handen nodig met wat organisatorisch talent.

Maar eigenlijk schrijf ik dit artikel op een slecht moment,want u zit volledig in de kampioenschap sfeer. En er zijn er nogal wat deze periode ,toch proberen om er ééntje mee te pikken .!. Soms nog ne man tekort!! mailtje !


 

15:40 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.