01-04-14

Dit smaakt naar nog!

In bridge club Beveren houden ze van wat variatie.Zo is er iedere 4é maandag van de maand een butler toernooi ,op geluisterd met hapjes van het huis.Onder impuls van Hugo Arnou is er nu een nieuw initiatief iedere vijfde maandag ,dat is zo ongeveer een keer of vijf in een jaar.Wordt er een viertallen toernooi gespeeld! Kwestie van iedereen te laten kennismaken met ,de prachtigste en (h) eerlijkste vorm van bridge spelen.Voor velen was het een eerste kennismaking  ,met viertallen en schermen,het spannend vergelijken van de uitslagen.Na afloop droop het genot van de gezichten .Ook het gebruik van handicaps ,tussen de nationale viertallen en de lagere spelende  teams draagde bij tot een spannend verloop.

Met de algemene roep naar nog meer van dit, mogen we dit event als geslaagd beschouwen!Proficiat ! aan de initiatief nemers.

Zaterdag wordt in de "Houtmuis " het start schot gegeven van de wisselbeker "Dender Waasland".De belangrijkste clubs van het district ,leveren elk een toernooi dat meeteld voor het eind klassement.De volledige kalender vind u op de websites van uw club.Wie zaterdag wil deelnemen ,moet snel reageren!Liefst vandaag nog, Bel of mail naar ,BC Reinaert.

Paastornooi van zaterdag 5 april 2014

 

Ons Paastornooi heeft plaats op zaterdag 5 april 2014 om 13.45 uur
in ‘De Houtmuis’, Lange Rekstraat 40 te Sint-Niklaas
.

Inleg:
€ 5,00 per speler (€ 10,00 per paar).
Vooraf inschrijven is nodig:
-bij Lutgarde De Cock persoonlijk of
-telefonisch op het nummer 03 775 72 68 of
-via mail naar
hubertdesmedt.decock@telenet.be
ten laatste op vrijdag 4 april 2014 (inschrijven op de dag van het tornooi zelf zal niet mogelijk zijn)


 

10:53 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.