26-04-14

Snel gewend!

Wonderbaar hoe snel  heilige huisjes vallen.Tot voor kort (alhoewel ..kort is straks een jaar) was voor mij de zaterdag namiddag heilige bridge dag.De competitie en aanverwante kampioenschappen,absolute must.Na werk en vrouw was bridge hoofdzaak in lijf en geest.Door omstandigheden zijn die issues nu al een tijdje ver weg ...En zie de mens past zich ontzettend  snel aan .Ik heb ervaren dat je de zaterdag namiddag nog andere dingen kan doen !.En vandaag heb ik voor het eerst in twintig jaar nog eens voorrang gegeven aan het voetbal boven de halve finale "flanders pairs".

Zou het dan toch waar zijn ,dat ik oud word! En het grote vuur stilaan dooft.Ook het bloggen zal ooit verdwijnen .Nochtans  zijn er voldoende items om op te volgen en even bij stil te staan.Hoe loopt de bestuurs wissel af in lokeren, vinden de bridgers de weg naar "de Witte Molen",krijgen ze in beveren het spelen in drie reeksen verkocht aan de leden?.Schrijft waasmunster eindelijk ook een viertal in, of blijft het ..anti sport prediken.

Boeiend allemaal , maar toch gaat "hubble" in zomerreces. verwacht dus een tijdje ,niet teveel van uw blog.Af en toe eens komen kijken ,kan geen kwaad.

 

16:37 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.