02-07-14

Eindeloos ...endlessly

Zaterdag alweer een wedstrijd  van het district DWL toernooi.Ditmaal zijn we tegast in beveren.Met zoals de goede bourgondische stijl het voorschrijven na de bridge ..gelegenheid tot lekker eten! Ditmaal BBQ in style...Met life music ..wat wil een mens eigenlijk nog meer.Officieel ben je te laat  ,maar voorzitter Filip is een sociaal man ,dus het kan nog razendsnel via de site van BC Beveren.

De rode duivels zaaien niet alleen onrust in de voetbal wereld ,maar ook lokale organisatoren ondervinden flink wat last van de goede prestaties van "..les belge ..marocain ..zaire  algerien  ..congolaise .Ja een bont allegaartje onze rode duivels.

Zaterdag om 18h spelen we tegen argentinie  ,wie komt er kaarten zaterdag!.Wie van de toppers (top tien) in het algemeen klassement "wisselbeker DWL" komt zijn klassement verdedigen!!.

Een geweldig initiatief was het van het bestuur DWL zo een toernooi te organiseren ,met deelname van de belangrijke clubs van ons district.Maar waar vindt je een stand !Al de club websites af ge snuffelt geen klassement gevonden.Men blijft dus maar eindeloos klungelen! Als je na vier wedstrijden nog niet weet waar je staat in het klassement! Hoe kan je dan gemotiveerd  aantreden .

Organisatorisch  zijn er blijkbaar ook problemen in Lokeren !.De laatste manche  " halloween" kampt met kalender problemen, de wedstrijd zou doorgaan op 1 november !.Kersvers voorzitter frans doet een oproep,wie wilt komen spelen op allerheiligen! en nog belangrijker wie wil een helpende hand toe steken. go to http://www.lokeren-bridgeclub.be/ en bied je hulp aan.

Komaan DWL ga ervoor ,en blijf als gewest niet eindeloos  aan modderen.


19:00 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.