11-07-14

Aangenaam verrast!

Waarom kunnen de goeie altijd een slag meer ,dan u zelf.t'ja het is hier nogal aan bod geweest ,maar het heeft niets te maken met "Bridge theorie"wel met kaart talent.Heel illustratief is bridge beter van juli 2014.

Het magazine "bridge beter" nog eens doorgenomen.De editie van de maand juli.Dit moet u ook eens doen ,ga naar bladzijde twaalf.Dek de tekst af en speel het spel eens zelf alvorens de hele bladzijde te lezen....

Ja en kwam u ook tot de conclusie ! dat u met ruiten tien naar de heer moest gaan...Zo ja wel dan zal u binnen de kortste keren ,eens bovenaan de uitslag van uw club avond staan.

Nog leerrijk  was ook de item "Wat weet u van"op bladzijde 11 zeer nuttig en eindelijk eens gepubliceerd.Maak de oefening en ga naar bladzijde 19 .Dit moeten we van buiten leren! onmisbaar voor ons speelplan!.

Eén vraag is nog niet opgelost,wat is nu de beste fit om te spelen vijf -twee of vier -drie.Eén ding weten we al ,uit het voorgaande bij een vijf twee ,is de kans op een vier twee zitsel bij de tegenstander het grootst.

Mijn ervaring leert mij dat bij een vier -drie fit,de overige zes meestal netjes drie -drie zitten.Kan toeval zijn ,het zijn tenslotte kans berekeningen.


14:12 Gepost door rene naessens in Web | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.